Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

«Шепіт і шурхіт» - музично-поетичний перформанс. Читання поезії під електронну музику
Четвер, 26 вересня 2024, 09:05

До Всеукраїнського дня Бібліотек відділ літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка КЗ ЛОР ЛОУНБ запрошує цієї неділі, 29 вересня, о 17.00 год. до нашої книгозбірні (вул. Мулярська, 2А. Тел. для довідок: 255-36-27) на музично-поетичний перформанс «ШЕПІТ І ШУРХІТ» із елементами ASMR.

Концерт передбачає імпровізацію і співучасть, а попровадить бічними стежками сприйняття звуків музиканта DALEBI, який використовує спосіб виконання музичного твору live-looping. Ну, а ми зможемо інакше прошурхотіти сторінками книжок, розрізнити на слух текстури палітурок і паперу, завдяки надчутливим мікрофонам і навушникам; переживатимемо відчуття наближення і вслухатимемося у відмінне звучання звичних предметів. Композиція, яку спільно творитимемо, жива і мерехтлива: кожен провокує її переміни, впливає на те, які пласти звуків виринуть на поверхню. Одним із доступних інструментів буде також власний голос, який нам, можливо, захочеться досвідчити і почути по-іншому, наспівати щось і намугикати чи нашепотіти поезію — як замовляння, частину звукового полотна, елемент гри (поезія в різних формах буде присутньою і в самому просторі). Тож, зустрінемося у бібліотеці як відкритому просторі експерименту, співтворення і нових досвідів.

Увага! Для участі у перфомансі потрібні навушники, провідні або вакуумні доброї якості (не bluetooth!). Декілька зайвих знайдеться, але щоби мати певність, візьміть, будьте ласкаві, власні!

Чекаємо на вас цієї неділі, напередодні Всеукраїнського Дня Бібліотек!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday107
mod_vvisit_counterYesterday2759
mod_vvisit_counterThis week12160
mod_vvisit_counterLast week7333
mod_vvisit_counterThis month31502
mod_vvisit_counterLast month47894
mod_vvisit_counterAll days4501070

We have: 4 guests online
Your IP: 18.217.178.196
Mozilla 5.0, 
Today: вер. 27, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер