Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Книжково-ілюстративна виставка «Камертон української нації: митці захищають Україну».
П'ятниця, 02 грудня 2022, 13:31

У відділі мистецької літератури з 2 грудня експонується книжково-ілюстративна виставка «Камертон української нації: митці захищають Україну».

З початком повномасштабної війни росії проти України кожен українець зробив свій вибір, як допомагати. Чимало українців взяли до рук зброю. Серед них і культурні діячі – музиканти, актори, письменники, поети, режисери, які ще кілька місяців тому збирали повні зали фанатів, влаштовували читання, презентували свої фільми, а тепер захищають нашу державу від російської армії.

Створений цикл документальних фільмів-новел «Культура vs війна», присвячених українським кінематографістам та митцям, що боронять Україну в лавах ЗСУ, де відображено кадри воєнного життя героїв, роздуми про власну трансформацію під час війни, переосмислення цінностей….

На нашій виставці кожен читач має можливість детальніше ознайомитись з видатними митцями, які зробили та роблять великий внесок у боротьбі за незалежність України. Серед них Олег Сенцов, Ярослав Пілунський, Ахтем Сеітаблаєв, Євген Тітаренко, Олександр Мавріц, Олег Шульга, Олександр Печериця, Євген Нищук, Павло Алдошин, Сергій Михальчук, Дмитро Коновалов та інші.

Запрошуємо на перегляд!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday169
mod_vvisit_counterYesterday1559
mod_vvisit_counterThis week11541
mod_vvisit_counterLast week6259
mod_vvisit_counterThis month29656
mod_vvisit_counterLast month35632
mod_vvisit_counterAll days4266766

We have: 14 guests online
Your IP: 3.21.248.47
Mozilla 5.0, 
Today: квіт. 27, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер