Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

ЩИРИЙ ВИЯВ ПОВАГИ
Четвер, 30 травня 2024, 10:46

У вівторок, 28 травня,до бібліотеки завітав наш приятель з Польщі пан Адам Касперкевич. Свого часу він презентував у бібліотеці свою вражаючу фотовиставку LIBRICIDЕ про знищення московитами українських бібліотек. Цього разу пан Адам подарував нашим читачам нове ілюстроване видання BEZKONIEC – UNENDING - БЕЗ КІНЦЯ. Книжку створили три автори – Малґожата Смєшек, Адам Касперкевич і Ярослав Ян Геммерлінґ. Кожен мовою світлини розповідає про різні аспекти нинішньої війни: перша – про карпатське село, життя якого змінилося 24 лютого 2022 р., другий – про загрози для культури й нищення книг, третій про долю українських біженців у Польщі. В передмові Адріан Викрота зазначає, що «три різні погляди на війну, яка точиться відразу за рогом, видаються безцінними. Не тому, що вони є найактуальнішими, сучасними (модними), відкриттєвими, гарно описаними й презентабельними. Вони безцінні тому, що є звичайними. З біса звичайними, щоденними й щирими. Щирими до болю».

Даруючи нам книгу, пан Адам написав: «Висловлюю щирий вияв поваги до українського народу за мужній захист своєї вітчизни й захист Европи і її цінностей перед російською агресією».

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday414
mod_vvisit_counterYesterday754
mod_vvisit_counterThis week7138
mod_vvisit_counterLast week25039
mod_vvisit_counterThis month5366
mod_vvisit_counterLast month54046
mod_vvisit_counterAll days4384072

We have: 6 guests online
Your IP: 3.147.242.19
Mozilla 5.0, 
Today: лип. 06, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер