Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

До Конституції – з повагою, до влади з надією
Вівторок, 28 червня 2022, 09:54

Права і свободи від народження даровані кожному, і нікому не дано позбавляти цих прав чи їх порушувати. Тому найважливішим кроком людства у забезпеченні цих прав стало прийняття власних конституцій – основного державного документа, який визначає державний устрій, порядок і принципи функціонування держави.

Для України Конституція, прийнята 28 червня 1996 року, стала символом консолідації українського народу в розбудові суверенної і незалежної, демократичної, соціальної та правової держави.

У рамках святкування Дня Конституції України з метою ознайомлення користувачів з історією створення Конституції України та основними її засадами, формування правової культури та отримання знань про конституційні права і свободи, популяризації бібліотечних фондів у великій читальній залі представлено книжково-ілюстративну виставку «До Конституції – з повагою, до влади з надією». Сподіваємось, запропонована нами добірка видань допоможе нашим користувачам стати більш конституційно грамотними, свідомими й незалежними учасниками у розвитку української конституційної ідеї.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1374
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week7171
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month34025
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4235503

We have: 14 guests online
Your IP: 3.237.32.143
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер