Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Книжкова експозиція мовами світу «Сторінками світової історії». До Дня пам'яті та примирення
Четвер, 11 травня 2023, 09:49

До 8 травня, коли в Україні та світі вшановують пам'ять тих, хто поліг у бою, захищаючи рідну землю у час Другої світової війни, відділ літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка представляє книжкову експозицію мовами світу «Сторінками світової історії». Особливо важливим День пам'яті та примирення є сьогодні, коли росіяни щодня атакують українські міста, вбиває тисячі мирних громадян України. Ця сумна врочиста подія ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ, згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. Хоча в Україні досі триває війна, ми віримо, що переможе той, хто чистий серцем і душею, хто дійсно захищає власну Батьківщину, як і 78 років тому, щоби сказати раз і назавжди «Ніколи знову!». Тож, заклик «Борітеся й поборете!» сьогодні вкотре набуває актуального змісту.

Книжкова експозиція демонструє фондову літературу про події в Україні та світі на морі та на суші від початку до завершення війни, видатних політиків і військових лиходіїв, тоталітаризм та злочинну політику диктаторів світу проти людяності, концтабори та долі пересічних людей, пропаганду та умисну підміну понять, заслугу всіх країн та народів світу в боротьбі за мир, свободу, незалежність, історичну пам’ять та питання ідентичності, спогади очевидців і фактаж істориків.

Запрошуємо до перегляду!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday640
mod_vvisit_counterYesterday3415
mod_vvisit_counterThis week10453
mod_vvisit_counterLast week6259
mod_vvisit_counterThis month28568
mod_vvisit_counterLast month35632
mod_vvisit_counterAll days4265678

We have: 15 guests online
Your IP: 3.141.152.173
Mozilla 5.0, 
Today: квіт. 26, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер