Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка літератури з крою та шиття "Сам собі модельєр"
Вівторок, 09 липня 2024, 00:00

У відділі літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка наші користувачі можуть самі бути модельєрами сучасної моди. До уваги особливих шанувальників моди видання із історії моди світу різними мовами. Мода в ритмі епохи, польська біжутерія, словацькі вишивки, бренди ручного в’язання, мода на щодень, модні аксесуари і літнє вбрання від Діана Моден, Сабріна, Бурда, Мадам, а ще безліч пропозицій для тих, хто сам шиє. Кожен новий сезон — це своєрідний відбиток часу, в якому стилісти, дизайнери та фешн-гуру задають цікаві тренди. Весна-літо 2024 не стала винятком та пропонує нам чимало захопливих ідей для оновлення гардеробу та втілення нових образів. Футболки поло повертаються як стильний елемент гардеробу. Вони поєднують комфорт і елегантність, ідеально підходять для створення спортивних та повсякденних образів. Одягайте їх з джинсами, спідницями або шортами для створення свіжого, сучасного вигляду. Флористичні візерунки продовжують бути в моді. Якщо ви й досі вагаєтесь купити щось із анімалістичним візерунком чи квітковим, обирайте другий варіант. Сукні, спідниці та топи з квітковими принтами, 3D-аплікації та інші об'ємні деталі, які імітують квіти, допоможуть створити романтичний та стильний образ. Колекції від Alexander McQueen, Del Core та Sportmax пропонують безліч ідей для натхнення. У значній частині колекцій, саме троянди стали головним об’єктом. Прозорі спідниці стали важливим елементом сучасної моди, створюючи унікальну комбінацію елегантності та сексуальності. Вони можуть варіюватися від ледь помітних напівпрозорих тканин до повністю прозорих матеріалів. Білі сукні завжди залишаються поза часом, символізуючи чистоту та елегантність. Вони можуть бути як невимушеними і повсякденними, так і вишуканими. Легкі, прозорі, вишиті, із обробкою та декоративними елементами – безліч варіацій білих суконь було представлено на показах дизайнерів. Хоча цей колір у весняно-літніх колекціях можна було побачити на костюмах, спідницях, блузах, проте найбільше його вподобали дизайнери у сукнях.

Багатий асортимент спідниць, класичних брюк та суконь продемонструвати на теплий сезон дизайнери. Проте в колекціях весна-літо 2024 світові модні бренди звернули особливу увагу на шорти, а саме, на короткі варіанти з високою талією. Виявляється, міні-шорти — це той елемент гардеробу, який можна адаптувати до різних ситуацій і стилів. Як зазначають в Elle, модні будинки Prada та Dolce & Gabbana демонструють, що шорти можуть бути частиною офісного або ділового образу, поєднуючи їх із піджаком та ременем. Легкі та зручні образи для відпочинку біля моря або басейну, представлені у колекціях Hermes та Casablanca. Вже не перший рік можна спостерігати тенденцію дизайнерів до відтворення естетики 90-х у своїх нових колекціях, і цей сезон не виняток. Повернення до мінімалізму і стриманості, які були характерні для моди цього періоду, простежувались у багатьох колекціях. Придивіться до об'ємних піджаків, речей сірого кольору, максі сукні та джинсів прямого крою — це лише деякі з основних елементів стилю 90-х, які варто враховувати при створенні образів. На подіумах цього сезону стиль 90-х відбився у колекціях Tod’s, Max Mara, Theory, Proenza Schouler, Gucci, Michael Kors, Bottega Veneta та інші. Розмаїття деніму надає нам безліч повсякденних варіантів для створення стильних образів у цьому сезоні. Особливу увагу приділяють моделям джинсів кльош, мішкуватих форм, зі стрілкою та з неочікуваними об'ємними деталями. Такі джинси варто комбінувати з базовими або яскравими кольорами, шкіряним одягом або іншими джинсовими речами, створюючи total look. Ці речі допомагають виразити нам свій унікальний стиль та індивідуальність.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday511
mod_vvisit_counterYesterday994
mod_vvisit_counterThis week3539
mod_vvisit_counterLast week7865
mod_vvisit_counterThis month16897
mod_vvisit_counterLast month54046
mod_vvisit_counterAll days4395603

We have: 14 guests online
Your IP: 3.12.165.216
Mozilla 5.0, 
Today: лип. 16, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер