Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

«Увага! Цікава книга...»
Четвер, 15 серпня 2024, 14:29

«Увага! Цікава книга...» Такою назвою виставки однієї книги закликаємо користувачів відділу літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка познайомитися із новою книгою польської письменниці, есеїстки, сценаристки, поетеси, психологині, лавреатки літературної премії «Ніке», Міжнародної Букерівської премії та Нобелівської премії за 2018 рік Ольги Навої Токарчук «Czuły narrator» («Чутливий оповідач»). Унікальне запрошення за лаштунки власної творчості та розповідь про сучасний світ – перша книга Ольги Токарчук після отримання Нобелівської премії з літератури. Лабораторія нових текстів, книг, героїв. Процес виснажливого, але безмірно цікавого пошуку. Вибухи уяви. Відслідкування логіки зароджуваного сюжету та внутрішнього світу героїв, виявлення їх мотивації та світогляду. Розкриваючи історії, що захоплюють, а також історії про читання та особистий досвід. Наполегливе прагнення зрозуміти нескінченну різноманітність і складність світу. Дванадцять вибраних найважливіших есе та лекцій, завдяки яким ми можемо зазирнути за лаштунки творчості Ольги Токарчук. Ключові та прем'єрні тексти. Включно з широко коментованою Нобелівською промовою.

Маємо цю книжку польською мовою в абонементі відділу, тож, користувачі можуть брати її для домашнього читання терміном користування на один місяць, після чого книжку потрібно повернути, або продовжувати ще на один термін користування. Запрошуємо до захопливого читання!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday142
mod_vvisit_counterYesterday591
mod_vvisit_counterThis week4790
mod_vvisit_counterLast week6641
mod_vvisit_counterThis month13595
mod_vvisit_counterLast month42968
mod_vvisit_counterAll days4435269

We have: 6 guests online
Your IP: 52.14.214.177
Mozilla 5.0, 
Today: серп. 16, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер