Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Виставка фондового часопису «Кур'єр Галіційський»
Четвер, 15 серпня 2024, 14:34

Щороку влітку відділ літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка представляє користувачам виставку фондового часопису «Кур'єр Галіційський» (пол. «Kurier Galicyjski»), який визначає себе як незалежну газету поляків України. Виходить часопис двічі на місяць. Засновник і видавець — Мирослав Ровицький (пол. Mirosław Rowicki), головний редактор — Марцін Ромер (пол. Marcin Romer). Частина редакції розташована у Львові, частина в Івано-Франківську. Часопис фінансується із коштів Міністерства закордонних справ Польщі за посередництвом фундації «Свобода і демократія» (пол. Wolność i Demokracja).

Краєзнавчі матеріали часопису відкривають завісу історичного минулого та сьогодення України, зокрема Львова. Новини міста, його повсякденне життя, дозвілля, музична, театральна, літературна, політична та суспільна діяльність львів’ян і гостей міста — основні статті на шпальтах часопису! Знайомтесь, не пропустіть найцікавіших і найважливіших подій вашого міста!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday147
mod_vvisit_counterYesterday591
mod_vvisit_counterThis week4795
mod_vvisit_counterLast week6641
mod_vvisit_counterThis month13600
mod_vvisit_counterLast month42968
mod_vvisit_counterAll days4435274

We have: 8 guests online
Your IP: 18.190.239.122
Mozilla 5.0, 
Today: серп. 16, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер