Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Книжкова виставка "Поради вам, вчителі!". До Всесвітнього дня учителя
Середа, 09 жовтня 2024, 10:50

У першу неділю жовтня Україна традиційно відзначає День працівників освіти. З цієї нагоди мер Львова Андрій Садовий та керівник міського управління освіти Андрій Закалюк від громади міста нагородили педагогів шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів, працівників галузі освіти. Цього року 64 педагоги отримали подяки від громади міста та грошові премії в розмірі 10 тис. грн. Окрім того, директорці початкової школи «Джерельце» Світлані Мазур та директорці гімназії «Євшан» Божені Назар вручили відзнаку Золотий Герб міста Львова — за сумлінну працю і особливий внесок у розвиток міста. Їм обом належиться премія у розмірі 25 тис. грн.

До дня учителя відділ літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка представив учителям та викладачам книжкову експозицію методичних матеріалів та навчальних програм мовами світу. Від наймолодших до найстарших дітей та тим, хто бажає вивчати іноземні мови книгозбірня пропонує навчальні посібники різних рівнів з іграми, наглядним матеріалом для учителів початкових та старших класів, а також методичні посібники з різним способом навчання від ненав’язливого вивчання слів і читання до особливостей граматики різних народів, тобто новітнє освітнє середовище від дошкільної до професійно-технічної освіти. Крім того, корисними для учителів і викладачів іноземних мов є видання про особливості британської та американської англійської, усі жарти цього світу німецькою мовою, квести на уроках німецької мови, лінгвокраїнознавство франкомовних країн, завдання до Всеукраїнського конкурсу французької мови, тести, вправи, тексти для читання, книжки про Париж, видання про японську ієрогліфіку. Запрошуємо ознайомитись із новітніми способами опанування іноземних мов!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday422
mod_vvisit_counterYesterday483
mod_vvisit_counterThis week4608
mod_vvisit_counterLast week6380
mod_vvisit_counterThis month18053
mod_vvisit_counterLast month36970
mod_vvisit_counterAll days4524591

We have: 9 guests online
Your IP: 3.21.43.214
Mozilla 5.0, 
Today: жовт. 19, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер