Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

«А сонце сходить щодня»
П'ятниця, 08 жовтня 2021, 15:29

7 жовтня у великій читальній залі відбулася зустріч з відомою українською письменницею Людмилою Когут, яка репрезентувала свою нову книгу «А сонце сходить щодня». Поспілкуватись з авторкою прийшли її поціновувачі та колеги по перу. Відкрила захід заступник директора бібліотеки Тетяна Григор’єва, яка привітала Людмилу Когут з виходом нової книги та побажала нових творчих успіхів.

Свій виступ Людмила Козак розпочала ліричним віршем Ганни Чубач, який став передмовою до книги «А сонце сходить щодня». «Книга моя дуже оптимістична, вона про наше життя, про родину, про друзів, про стосунки між дітьми, про все те, що нас оточує. Книга ця – наше сьогодення з усіма його радощами та бідами, але Творець творить Добро й перемагає зло за допомогою Любові як Вселенської сили», – сказала вона.

Письменниця представила також сім своїх видань: «Країна розбитих сердець», «Сага про...», «Загляньте в храм своєї душі», «Пов’язані любов’ю», «Якби все розпочати заново?», «Свої... Чужі...», «Мудрі жінки» та роман «Чічка». Їх об’єднують одвічні питання, що хвилюють жіночі серця. – любов до чоловіка, виховання дітей, заробітчанство, родинні історії на тлі нещодавньої історії та сьогодення. Зустріч з Людмилою Когут відбувалась у форматі діалогу. Присутні мали змогу розпитати про творчий процес написання книжок, поділитися враженнями про вже прочитані видання. Окремі поціновувачі відзначали надзвичайну легкість письма авторки, відкриту щирість, мудрість, глибоке проникнення в душу української жінки – берегині роду і сім’ї.

Була можливість придбати книжки та отримати автограф письменниці.