Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Всеукраїнський день бібліотек
Четвер, 01 жовтня 2015, 10:41

Цьогорічний День бібліотек у нашій книгозбірні розпочався з флешмобу. Залучені до акції перехожі відповідали на запитання про місце сучасних бібліотек у їх житті. За найцікавіші відповіді і найкращі побажання учасники отримували призи у вигляді книг, закладок, візитівок бібліотеки. З 10.00 до 11.00 в акції взяли участь понад 60 осіб різного віку. Викликало приємне здивування те, що кожен, кого зупиняли, вважає, що бібліотека має бути і для навчання, і для спілкування, і для дозвілля. Опитувані хочуть бачити бібліотеку, насамперед, комфортною, затишною, сучасно обладнаною, наповненою новими книгами на різних носіях інформації.


Також для студентів, майбутніх бібліотекознавців, було проведено день відкритих дверей. Директор Іван Сварник розпочав екскурсію з цікавої, дотепної розповіді про історію створення бібліотеки.


 

Бібліограф Тетяна Грудень провела групу усіма відділами книгозбірні, ознайомила з бібліотечними працівниками, розповіла, чим живе наша бібліотека. На завершення новим користувачам було запропоновано зіграти у цікаву гру: зі слова БІБЛІОТЕКА скласти якомога більше слів. Результатом цієї гри стали 42 новоутворених слова.


Започатковано конкурс серед користувачів у таких номінаціях:

– «Найстарший користувач» (Сватко Нонна, 85 років);

– «Наймолодший користувач» (Бочковська Оксана, 17 років);

– «Користувач, який найчастіше відвідує бібліотеку» (Грицик Марта);

– «Користувач, який найчастіше замовляє літературу» (Сирота Лілія).

Переможці отримають цікаві книги.

Водночас на проспекті Шевченка «сушилась» фотовиставка «Бібліотеки світу та України». Перехожі мали змогу побачити найцікавіші, найкреативніші бібліотеки у різних країнах світу та України. У експозиції навіть є світлини бібліотеки Майдану, створеної за сприяння волонтерів, письменників, видавців та бібліотек України.


Приємно, що люди знають, відвідують та цікавляться подіями книгозбірень.

З Всеукранським днем бібліотек, дорогі колеги та любі користувачі!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday584
mod_vvisit_counterYesterday590
mod_vvisit_counterThis week5234
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month32088
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4233566

We have: 29 guests, 1 members online
Your IP: 54.208.238.160
 , 
Today: бер. 28, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер