Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Презентація книги Романа Пурія «Заможність: як підвищити свою фінансову культуру?»
Четвер, 14 березня 2019, 15:49

13 березня у великій читальній залі відбулася презентація книги «Заможність: як підвищити свою фінансову культуру?» засновника громадської організації «Заможність», лікаря, магістра ділового адміністрування, філософа, бізнес-тренера та блогера Романа Пурія.

Що таке заможність і чи вона важлива для щастя, як правильно розпоряджатися своїми ресурсами, як створити бюджет для втілення своїх мрій – це основні тези виступу автора.

«Заможність – категорія філософсько-культурологічна, а не економічна, як видається на перший погляд. Живе людина заможно чи ні залежить, у першу чергу, від її життєво-філософських поглядів, родинних традицій та суспільних орієнтирів. Дуже великий вплив на формуванні заможності мають особливості національного менталітету», – зазначив Роман Пурій.

На захід завітали однодумці «концепції щастя» від Романа Пурія. Відбулася жвава дискусія щодо перших кроків до заможності.


 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1517
mod_vvisit_counterYesterday684
mod_vvisit_counterThis week2747
mod_vvisit_counterLast week6194
mod_vvisit_counterThis month23821
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4225299

We have: 7 guests online
Your IP: 34.229.223.223
 , 
Today: бер. 19, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер