Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

До Дня фізичної культури та спорту.
Середа, 14 вересня 2022, 09:08

Ви замислювалися коли-небудь, наскільки важливим є спорт у житті людини? Кожен бачить цю роль по-різному. Деякі досить прохолодно ставляться до спорту та всього, що з ним пов’язано. Інші взагалі вважають спорт марною тратою часу. Але є категорія людей, що бачать сенс у спорті та їх, на щастя, більше всіх інших. Причому кожен з них по-різному ставиться до спорту: хтось любить спостерігати за ним по телевізору, хтось просто не дуже серйозно займається яким-небудь видом спорту на регулярній основі. Ну а є категорія людей, для яких спорт – це засіб для існування. До числа останніх відносяться усі спортсмени, лікарі, тренери, директори спортивних організацій. І кожен з цих людей вносить свій вклад у розвиток спорту на планеті.

Відділ літератури іноземними мовами імені Омеляна Масляка (Львів, вул. Мулярська, 2а. Тел.: 255-36-27) пропонує користувачам до Дня фізичної культури та спорту книжкову експозицію мовами світу від зародження спорту до сучасності: історія виникнення спорту, види спорту, світові олімпіади, вплив спорту на здоров’я, спорт, що став способом життя та багато інших цікавих фактів здорового і повноцінного життя людини. Запрошуємо до перегляду!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday845
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week6642
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33496
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4234974

We have: 10 guests online
Your IP: 3.239.96.229
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер