Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

ДОСЛІДНИК ІСТОРИЧНИХ ДЖЕРЕЛ
Середа, 22 травня 2024, 11:28

З нагоди 90-річчя від дня народження видатного українського філолога, архівіста й археографа, багатолітнього голови НТШ та головного редактора Енциклопедії НТШ Олега Купчинського у великій читальній залі нашої книгозбірні розгорнуто виставку «Дослідник історичних джерел».

На виставці експонуються найважливіші праці з наукового доробку ученого. Це п’ятитомне видання вибраних статей та матеріалів, серед яких «Студії з історії української мови та ойконімії», «Прикладна архівістика та спеціяльні історичні дисципліни», «Відомі та маловідомі постаті національної науки й культури», «Наукове Товариство ім. Шевченка: дослідження, матеріали» та «Видатні особистості української і закордонної науки й культури ХІХ – початку ХХІ сторіч», а також томи Енциклопедії НТШ, двотомний збірник «До джерел» на пошану Олега Купчинського з нагоди його 70-річчя, бібліографічний покажчик наукових праць ученого, низка статей у періодичних виданнях тощо. Представлено також статті інших відомих дослідників про наукову спадщину О. Купчинського. Окрасою виставки стала найфундаментальніша праця історика «Акти та документи Галицько-Волинського князівства ХІІІ – першої половини ХІV століть» (2004).

Запрошуємо всіх охочих переглянути нашу виставку.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1204
mod_vvisit_counterYesterday994
mod_vvisit_counterThis week4232
mod_vvisit_counterLast week7865
mod_vvisit_counterThis month17590
mod_vvisit_counterLast month54046
mod_vvisit_counterAll days4396296

We have: 62 guests online
Your IP: 18.220.244.170
Mozilla 5.0, 
Today: лип. 16, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер