Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Презентація книги «Ласкаво просимо на Кульпарків» Івана Лучука
Четвер, 26 листопада 2020, 14:32

24 листопада в великій читальній залі відбулася презентація п’єси «Ласкаво просимо на Кульпарків» поета, перекладача і літературознавця, доктора філологічних наук Івана Лучука. Модерував захід Ігор Котик. Зі вступним словом до поціновувачів творчості митця звернувся Іван Сварник, який зазначив, що Іван Лучук є неперевершеним знавцем мови в усіх її проявах та тонкощах і вміє вдало поєднувати багато філологічних іпостасей у своїх творах.

Ігор Котик розповів про один з талантів автора – вміння дивувати. Ось тому п’єса «Ласкаво просимо на Кульпарків», присвячена стосункам двох неординарних персонажів – Владлєни Кот та Ігоря Лопушука, здивує читачів переплетенням комедійного з трагічним. Окремо висміюється потворність вживання суржику.

Після невимушеного та щирого спілкування аудиторії з Іваном Лучуком, охочі мали можливість придбати книжку та отримати автограф автора. Працівники відділу підготували книжкову експозицію, яка продемонструвала документи з фондів бібліотеки, які яскраво та обґрунтовано розкрили літературний талант автора.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday466
mod_vvisit_counterYesterday590
mod_vvisit_counterThis week5116
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month31970
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4233448

We have: 8 guests, 1 members online
Your IP: 44.202.90.91
 , 
Today: бер. 28, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер