Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Краєзнавчий захід «Твій отчий край: історія і сучасність» для студентів І курсу Львівського поліграфічного фахового коледжу Української академії друкарства
Середа, 24 травня 2023, 15:41

24 травня в рамках відзначення Всеукраїнського дня краєзнавства спеціалісти відділу наукової інформації та бібліографії провели краєзнавчий захід «Твій отчий край: історія і сучасність» для студентів І курсу Львівського поліграфічного фахового коледжу Української академії друкарства. Про минуле та сьогодення бібліотеки розповів директор ЛОУНБ Іван Сварник.

Працівники ВНІБ ознайомили з послугами, які можна отримати, зокрема, зі структурою довідково-бібліографічного апарату бібліотеки, Зведеним краєзнавчим каталогом. порадили, як скористатися інформацією, розміщеною на сайті ЛОУНБ, послугою «віртуальна довідка», презентували виставку бібліографічних посібників, укладених працівниками відділу, бібліотеки.

Був проведений майстер-клас пошуку необхідної інформації з різних галузей життєдіяльності Львова та області, зокрема щодо персоналій видатних діячів краю у каталозі. Особливо зацікавила молодь інформація про героїв російсько-української війни у каталозі та бібліографічних посібниках, які укладають працівники відділу.