Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Музичний калейдоскоп «Україно, рідна мати, за тебе молимось усі…»
Вівторок, 23 травня 2023, 12:01

22 травня у відділі мистецької літератури відбувся музичний калейдоскоп «Україно, рідна мати, за тебе молимось усі…» за участю кафедри музичного мистецтва факультету культури і мистецтв Львівського національного університету ім. І. Франка, Рава-Руської музичної школи та вихованців ліцею «Просвіта».

Тематичний концерт був відповідальним творчим звітом вихованців кафедри і водночас небуденним профорієнтаційним заходом, оскільки серед слухачів були присутні випускники львівських середніх шкіл, ліцею «Просвіта», а також волонтери, внутрішньо переміщені особи зі сходу країни, які тимчасово проживають у нашому місті. У виконанні молодих обдарованих музикантів досконало прозвучали класичні твори українських та зарубіжних композиторів як гарна ілюстрація належної професійної підготовки, яку студенти ЛНУ здобувають на кафедрі музичного мистецтва. До речі, це стало доброю традицією, що у наших заходах беруть участь студенти. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1509
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week7306
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month34160
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4235638

We have: 15 guests online
Your IP: 34.224.33.93
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер