Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Презентація книги Тетяни Домашенко «Я – Україна»
Понеділок, 09 жовтня 2023, 13:38

8 жовтня до нашої книгозбірні вдруге завітала знана поетеса, громадсько-політична діячка, засновниця та директорка видавництва «Духовна Вісь» Тетяна Домашенко з презентацією нової поетичної збірки «Я – Україна», у якій органічно поєднані нові твори (наприклад, «Буча», створений у час переживань за дітей та онуків, що ледве втекли з-під окупації у далеку Італію) з написаними давно (пророчий вірш «Очищають Афган від афганців», народжений у далекому 1995-му). Вірші присвячені незламному українському народові і його споконвічній боротьбі за волю, за право жити в суверенній незалежній Україні.

Розпочала свій виступ поетеса віршем «Молитва України», що був написаний у перший рік Незалежності, а пізніше покладений на музику українським композитором Петром Деряжним з Австралії. Тетяна Домашенко мовить добре слово всім добрим людям планети, що підтримують сьогодні Україну:

Під жовто-сині прапори
Людей збирає Дух Свободи.
Усі народи на Землі
З’єднало сонце у блакиті,
Країни знані і малі
Жовто-блакитним сяйвом вкриті!

Вірші й пісні у виконанні авторки не залишили нікого з присутніх байдужим. Разом з незламним духом і вірною Божій правді українкою Тетяною Домашенко твердо прямуємо до спільної мети – перемоги над московською ордою!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday155
mod_vvisit_counterYesterday663
mod_vvisit_counterThis week7860
mod_vvisit_counterLast week12324
mod_vvisit_counterThis month818
mod_vvisit_counterLast month37481
mod_vvisit_counterAll days4275409

We have: 21 guests online
Your IP: 3.138.110.119
Mozilla 5.0, 
Today: трав. 02, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер