Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Всеукраїнський день бібліотек
П'ятниця, 30 вересня 2016, 16:32

ЛОУНБ відсвяткувала Всеукраїнський день бібліотек разом зі своїми користувачами. Діяли за принципом «зробимо для людей, а не для себе». Цій меті відповідали її заплановані заходи: майстер-класи з рукоділля, основ бібліотечної професії; лото-забава і вільний майданчик, які поєднали вільний вибір і пропозицію як стимул до читання; бібліотечне дефіле (видавнича продукція книгозбірні) і віртуальні тури бібліотеками світу. Справжній фурор викликав літературний фреш «Що сказав би Вам Іван Франко сьогодні». Нікого не залишила байдужим реаліті-виставка «Дивовижне на городі», бібліоекспозиція «Читай! Формат не має значення».

Також відбулося відкриття абонемента. До нас завітали Юрій Кох та Юрій Винничук.

Святково прибране приміщення, тиха музика, хитрий Лис Микита зі своїм лисячим гумором створили атмосферу свята і домашнього затишку і ще раз засвідчили, що бібліотека житиме завжди, бо матеріальне ніколи не поглине духовне: людина завжди тягнеться пізнати свою душу і навколишній світ. І в цьому їй допомагає бібліотека.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday933
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week6730
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33584
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4235062

We have: 21 guests online
Your IP: 54.172.162.78
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер