Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Чергове засідання клубу «Львівський садівник»
Вівторок, 21 березня 2017, 09:50

19 березня у бібліотеці відбулося чергове засідання клубу «Львівський садівник».

Усі присутні з цікавістю слухали співробітника Оброшинського інституту сільського господарства Карпатського регіону НААН, кандидата сільськогосподарських наук, завідувача сектору агрохімії Юрія Оліфера, який розповів про ранньовесняні роботи на городі, в саду та весняний захист плодових дерев. Продовжуючи тему, кандидат сільськогосподарських наук, завідувач сектору картоплярства Роман Ільчук поділився своїми знаннями про захист картоплі від шкідників. Виступ супроводжувався демонстрацією слайдів. Присутні члени клубу також обмінялися власним досвідом вирощування картоплі та боротьби із шкідниками.

Працівниками сектору сільськогосподарської літератури була підготовлена книжкова виставка «Картопля – другий хліб для українців».

Засідання клубу «Львівський садівник» відбувається щонеділі об 11-ій год. в приміщенні бібліотеки. Запрошуємо всіх, хто має бажання дізнатися більше про висаджування, розсади, догляд за рослинами, захист від шкідників та інше. Приходьте, не пошкодуєте!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday1466
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week7263
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month34117
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4235595

We have: 17 guests online
Your IP: 3.235.154.65
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер