Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Шановні користувачі!
Четвер, 21 листопада 2019, 12:04

Пропонуємо Вашій увазі нові надходження з комп’ютерних наук, які надійшли у відділ виробничої літератури.

C ++ є стандартом об’єктно-орієнтованого програмування, а книга містить все, що ви зобов’язані знати про С++, щоб почати програмувати.

 

 

 

 

 

Автор описує мову С++, охоплює основні функціональні можливості мови, включає безліч конкретних прикладів, які полегшують вивчення даної мови програмування.

 

 

 

 

 

Автор доступно роз’яснює основні поняття С++: інструкції управління, типи даних, масиви, рядки, класи, об’єкти і функції. Після освоєння елементарних речей можна легко перейти і до складніших тем – перезавантаження операторів, віртуальні функції, спадкування, засоби введення-виведення і шаблони.

 

 

 

 

Цей короткий довідник по Python кишенькового типу оновлений з урахуванням версій 3.4 і 2.7, зручний для наведення швидких довідок в процесі розробки програм на Python.

 

 

 

 

 

 

Кишеньковий довідник по JavaScript застосовується для написання сценаріїв інтерактивних веб-сторінок. Представлено найважливіші відомості про синтаксис мови, показано приклади його практичного застосування.

 

 

 

 

Хочете швидко знайти опис елемента або атрибута HTML5, використовуваного на веб-сторінці або в веб-додатку? Пропонуємо кишеньковий довідник, який веб-дизайнери та веб-розробники намагаються завжди тримати під рукою. П’яте видання включає повний опис елементів і атрибутів HTML 5 відповідно до стандартів HTML 5.

 

 

 

 

У книзі послідовно викладені основні концепції, що визначають сучасний стан і тенденції розвитку комп’ютерних мереж. Висвітлюються такі аспекти, як бездротові мережі стандарту 802.12 і 802.16. мережі 3G, технологія RFID, інфраструктура доставки контенту CDN, пірингові мережі, потокове мовлення, інтернет-телефонія і багато іншого.

 

 

 

Сучасний світ неможливо уявити без інформаційних систем, і дані в них повинні зберігатися так, щоб їх можна було легко витягувати і не хвилюватися з приводу їхньої безпеки. За допомогою цієї книги крок за кроком можна освоїти новітні інструменти SQL і навчитися професійно керувати базами даних.

 

 

 

 

Видання буде корисним як програмісту-початківцю, так і досвідченому фахівцю. Автор роз’яснив кожен аспект мови С++ включаючи ключові слова, оператори, директиви, препроцесора і бібліотеки.

 

 

 

 

 

Автор докладно описує всі особливості мови С, додатки, дає професійні поради, наводить сотні прикладів з поясненнями.

 

 

 

 

 

Довідник для версії Java SE 9 служить незамінним навчальним посібником для швидкого та легкого навчання.

 

 

 

 

 

Друге видання з програмування присвячено використанню структур даних і алгоритмів. На чітких і простих програмних прикладах автор пояснює цю складну тему, пропонуючи читачам написати власні програми, і на практиці засвоїти отримані знання.

 

 

 

 

Це видання оновлене, щоб читачі могли повною мірою скористатися можливостями останніх версій мови і його функцій. В сучасній Java підтримується кілька парадигм програмування. Тому програмісти відчувають потребу в конкретних рекомендаціях, які і описані в книзі.

 

 

 

 

Книга є всеосяжним джерелом відомостей про мову програмування С #. У ній знайдете опис функціональних можливостей останніх версій С#7.0 і 7.1 і NET 4.7, а також абсолютно нові розділи – NET Core.

 

 

 

 

 

Автор книги пропонує практичне вивчення і прийоми, які необхідні для створення ефективних програм і поглибленого навчання на мові Python.