Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

День бібліографії
Середа, 21 березня 2018, 15:38

21 березня у рамках Дня бібліографії відбулася зустріч працівників науково-бібліографічного відділу та студентів четвертого курсу факультету культури і мистецтв ЛНУ ім. І. Франка (кафедра книгознавства, бібліотекознавства і бібліографії, викладач – Є. Чирук) під гаслом «Бібліографія – ключ до знань»

Під час проведення практичного заняття студентів ознайомили з основними засадами організації роботи відділу (завідувач – І. Зінченко), довідково-бібліографічним та інформаційним обслуговуванням (провідний бібліотекар О. Григорчук), краєзнавчою роботою відділу (провідні бібліотекарі Л. Працьовита та М. Гема).

Завідувач – І. Зінченко
Провідний бібліотекар О. Григорчук
Провідний бібліотекар Л. Працьовита
Провідний бібліотекар М. Гема

Студенти оглянули виставки «Інформаційно-бібліотечна діяльність. Стан та перспективи», «Видання науково-бібліографічного відділу» (бібліографічні покажчики, посібники, інформаційні видання).

Студенти мали можливість вдосконалити свої професійні навички під час проведення майстер-класу «До бібліотеки у картотеки» (від картотеки паперової до електронної), дізнатися про віртуальну бібліографічну довідкову службу відділу, про послуги ПДГ та ін.

Крім цього, проведено екскурсію відділами бібліотеки.

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday765
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week6562
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33416
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4234894

We have: 12 guests online
Your IP: 44.211.243.190
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер