Skip to content

ЛОУНБ : офіційний сайт : Львівська обласна універсальна наукова бібліотека

Засідання Клубу інтелектуальних ігор "Ігрова НЕзалежність".
П'ятниця, 07 грудня 2018, 15:57

9 грудня о 14.00 год. у відділі літератури іноземними мовами ім. Омеляна Масляка відбудеться засідання Клубу інтелектуальних ігор "Ігрова НЕзалежність".

До участі запрошується креативна молодь!

Зміст гри:

В Індії є старовинна легенда про Брахму, який був абсолютно самотнім. Брахмі захотілося пограти в гру, але грати теж не було з ким. Тоді він створив прекрасну богиню Майю, просто для розваги. Коли Майя була створена, і Брахма пояснив їй сенс її існування, вона сказала: "Добре, давай пограємо в захоплюючу гру, тільки ти будеш робити те, що я скажу". Брахма погодився і за вказівкою Майї створив Всесвіт. Він створив Сонце і зірки, Місяць і планети. Потім він створив на Землі життя: тварин, океани, атмосферу і все інше.

Майя сказала: "Який прекрасний створений тобою ілюзорний світ! А тепер я хочу, щоби ти створив істоту настільки розумну, щоби вона змогла оцінити красу твоєї творчості". І Брахма створив людей. Коли процес творіння був завершений, він запитав Майю, чи скоро почнеться гра.

"Вже зараз", – відповіла вона, схопила Брахму, розсікла на тисячі шматків, вклала ці крихти у кожну людину і сказала: "Гра почалася! Я буду намагатися змусити тебе забути, хто ти, а ти спробуй знову себе знайти!" І Майя створила Сон! А Брахма до сих пір, до дня сьогоднішнього, намагається згадати, хто він насправді. Брахма тут, всередині нас, але Майя не дає йому вийти із забуття…

Тоді що ж залишається нам, спадкоємцям крихт божественної сутності, хіба продовжити цю ГРУ, чи, точніше, перебувати у ній безкінечно?)) Тому запрошуємо Вас у простір експерименту, де ми пізнаватимемо себе та інших у ГРІ!

Розпочинаємо цикл ігрових зустрічей – «Ігрова НЕзалежність» – ГРА як спосіб віднайти себе!

Наша перша зустріч буде присвячена ГРІ з метафоричними картами. Приходьте – і Ви зможете:

  • Поринути у світ символів та метафор, щоб знайти важливу для себе карту, адже наша психіка так влаштована, що завжди знаходить необхідний символ. Нашим завданням буде дешифрувати його значення у власній реальності.
  • Пізнати інших людей, спілкуючись не лише на поверхні соціальних кліше, але також отримавши можливість заглянути глибше, у речі, що визначають особистість, її життєвий шлях, досвід, який детермінує майбутні можливості.
  • Дослідити проективні механізми нашої психіки: а саме – як легко ми наділяємо зовнішнє рисами та ознаками, що походять із внутрішнього світу. І як це нам допомагає довідатись суть речей, а також як шкодить, перешкоджаючи побачити відмінність.
  • І врешті отримати задоволення від самого процесу ГРИ, від фантазії, від несподіваного результату, від енергії, яка завжди присутня. Бо граємо ми, віддаючись ГРІ повністю, інакше немає змісту – і всі це добре знають!

З А П Р О Ш У Є М О !!!

 

Лічильник

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterToday688
mod_vvisit_counterYesterday1147
mod_vvisit_counterThis week6485
mod_vvisit_counterLast week5780
mod_vvisit_counterThis month33339
mod_vvisit_counterLast month29400
mod_vvisit_counterAll days4234817

We have: 12 guests online
Your IP: 44.221.83.121
 , 
Today: бер. 29, 2024

Партнери

Банер
Банер
Банер
Банер
Банер

МИ В СОЦМЕРЕЖАХ

Банер
Банер